Groot in autoschoonmaak op locatie.

Car-Cleaners.nl is sinds 2010 een bekende speler in de mobiele autopoetsbranche. Wij zijn met diverse wasmethoden in ons aanbod de meest complete aanbieder van autoschoonmaak op locatie. Onze klanten zijn leasemaatschappijen, overheid, MKB en particulieren in heel Nederland.

Onze werkwijze
Car-Cleaners.nl reinigt de voertuigen op de door u opgegeven locatie. In overeenstemming met u kunnen wij een vaste dag, tijd en aantal voertuigen inplannen. Tevens biedt Car-Cleaners.nl u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw schoonmaakopdrachten in te roosteren.

Onze medewerkers
Onze kracht licht in het vakmanschap! Geen eendaagse cursus voor onze poetsers, maar een gedegen opleiding.
Al onze poetsers hebben minimaal LBO/VMBO niveau binnen de autovakbranche.
Naast poetsers met jarenlange ervaring werken wij ook met autospuiters en automonteurs. Samen hebben wij hierdoor veel kennis in huis.

Jouw team

Ben jij onze nieuwe..

Werknemer?

Bekijk hier de vacature!

Meer over ons

Trainingen & Workshops

Agenda

Autopoetser On Demand

Ga naar site

MVO Beleid

Lees meer

" Fijn om binnen korte tijd over een poetser te beschikken die weet wat hij moet doen. Dat scheelde een hoop aan inwerktijd."

" Omgerekend hadden wij meer aan een poetser die hier werkte dan het afnemen van losse pakketten. Als autobedrijf konden wij dan eigenlijk beter inschatten wat onze uitgaven zouden zijn."

" Personeel vinden binnen dit vakgebied is soms erg moeilijk. Gemotiveerd personeel is vaak lastig. Om dit platform achter de hand te hebben, helpt ons acute afmeldingen op te vangen"

" Incidenteel maken we gebruik van de AOD pool. Het is vaak handig gebleken, vooral als ons eigen personeel het soms allemaal net niet redt."

" Onze vaste poetsers in-house blijven goed gemotiveerd, dankzij de korte workshops. Het gaat om zowel nieuwe als ervaren poetsers die graag up to date blijven. Intern scheelt ons dat veel werk."