Auto laten reinigen in Naarden e.o.

Wij komen aan huis. Ruime landelijke dekking. Geen voorrijkosten.

Sinds 2010

Toonaangevend in autoschoonmaak

Specialisten

Opgeleide en ervaren autopoetsers

6000+

Tevreden klanten & partners

Autopoetsbedrijf in Naarden en omgeving?

Wij komen niet alleen aan huis in Naarden, maar in ook de omliggende gebieden zoals: Hilversum, Laren, Weesp, Bussum, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Ankeveen, Huizen en meer.
Sterker nog: met een gemotiveerd team zijn wij vrijwel landelijk actief.

Uw auto laten reinigen in Naarden e.o.?

Sinds 2010 is car-cleaners.nl toonaangevend in de autoschoonmaak op locatie. Onze poetsers komen aan huis en zijn vrijwel landelijk actief. U bent een druk op de knop verwijderd om uw auto te laten reinigen in Naarden e.o. 
U boekt online en wij komen aan huis.

Enkele van onze car cleaning diensten in Naarden e.o. zijn: 

Auto laten schoonmaken

Deze basisbehandeling houdt in dat de binnenkant van de auto wordt gestofzuigd, schoongemaakt, de ramen worden afgenomen en dashboard & console worden afgenomen. Het is een basisbehandeling van de binnenkant schoonmaak. Deze is inbegrepen bij al onze pakketten voor interieur reiniging.

Auto laten stomen en shamponeren

Aanvullen aan de bovenstaande basisbehandeling, kun je ervoor kiezen om een intensieve autoschoonmaakbeurt te laten uitvoeren. Wil je de autobekleding reinigen? Dan is de combinatie van shamponeren en stoom zeker aan te bevelen voor het mooiste resultaat.

Auto laten wassen

De auto laten wassen is een geboden optie bij de meeste interieur pakketten. Hierbij wordt de buitenkant van de auto handmatig gereinigd. De wasbeurt is inclusief de velgen, wielkasten, ramen en spiegels. Op de hand wordt deze net even wat schoner dan uit een wasstraat.

Auto laten poetsen en waxen

Om je autolak in goede conditie te houden, kun je ervoor kiezen om de standaard buitenkant reiniging aan te vullen met behandeling waarbij je jouw auto laat waxen of poetsen. Wij brengen dan een beschermlaag aan, zodat je lak wat beter beschermd is tegen diverse weersinvloeden.

Auto laten polijsten

Je auto laten polijsten is de ultieme optie voor de lak van de auto. De oude, doffe autolak die gebruikerskrassen bevat, maakt de weg vrij voor de nieuwe en glimmende onderliggende lak. Dit doen wij door middel van polijsten met de machine.

Auto showroomklaar laten maken

Uiteraard kun je ervoor kiezen om alles ,wat je maar nodig acht, te laten uitvoeren aan je auto. Hiervoor kies je ons showroompakket oftewel ons Elitepakket. Ook dat voeren wij uit aan huis op de door jou opgegeven locatie in Haarlem en omgeving.

Zit je elders in het land? Geen nood, wij zijn vrijwel landelijk actief.

Voordelen van een autopoetsbedrijf in Naarden aan huis?

Er zijn enkele afwegingen die men maakt, voordat de keuze valt voor een autopoetsbedrijf in Naarden.
Er zijn tal van kleine en grote wasstraten waar je heen kunt. Gelukkig is er een legio aan keus in Naarden.
Voorop staat: een goed gevoel en vertrouwen zijn erg belangrijk.
Bekijk onze referenties om te lezen wat klanten van ons vinden.


De voordelen om je auto te laten reinigen in Naarden aan huis, zijn voor iedereen uiteenlopend.
Een voordeel die vrijwel voor bijna al onze klanten geldt is: de tijdwinst en het gemak! Je kunt de tijd namelijk besteden aan andere leuke zaken. 
Wij komen namelijk aan huis en voeren de auto interieur reiniging uit in doorgaans 1,5 uur.
Daarna rijd je weer rond in een schone en frisse auto.
Bekijk onze diverse pakketten voor om uw auto te shamponeren, stomen, waxen en polijsten,

Meer weten?

Wenst u meer te weten over onze tarieven en diensten? 

Of wilt u graag een afspraak maken?

Ik wil mijn auto laten schoonmaken in Naarden of de omgeving daarvan. Wat nu?

Je wilt je auto laten schoonmaken in Naarden of de omgeving daarvan. Dit kunnen wij verzorgen aan huis. Wij hebben als mobiele carwash geen middelen van jou nodig. Niet alleen in Naarden zijn wij actief. Zit je in Hilversum, Laren, Weesp, Bussum, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Ankeveen, Huizen en wil je daar je auto laten reinigen? Schroom dan niet om te boeken. Wij zijn namelijk vrijwel landelijk actief en je betaalt geen voorrijkosten


Met een team van ruim 11 autopoetsers zijn wij vrijwel landelijk actief. Car-Cleaners.nl biedt autoschoonmaakdiensten aan op locatie. Wij komen naar u toe op de gewenste locatie aan huis of bedrijf. U betaalt geen voorijkosten.

Auto interieur reinigen

Voor het gemak hebben wij voordelige verschillende ALL-IN pakketten samengesteld.

Ga je voor een Light Budget deal of een Heavy Extra vies pakket? Voor €35,00 heb je al een basispakket voor de binnen en buitenkantreiniging

Auto laten poetsen in Naarden e.o.

In Laren e.o. kun je jouw auto laten schoonmaken en poetsen aan huis. Wij hebben voor het exterieur diverse ALL-In pakketten.  Zo geef je nooit onnodig te veel uit aan extra behandelingen.

Overige auto schoonmaakdiensten 

Wij hebben goed bedachte pakketten tegen gunstige tarieven, waar een keurige service tegenover staat. De pakketten zijn samengesteld, zodat jij geen prijzen meer hoeft te vergelijken. Overzichtelijk en je betaalt de beste prijs.

Uw auto laten poetsen in Naarden en veelgestelde vragen:

Kan ik mijn auto overal in Naarden e.o. laten schoonmaken?

Ja. Maar in het centrum en in drukke gebieden alleen onder de voorwaarde dat onze werkbus naast je auto kan parkeren.


Hoe kan ik betalen?

U betaalt vooraf via de website, contant of per pin. Bedrijven hebben de mogelijkheid om, na registratie, de betaling per factuur te voldoen.

Betaal ik voorrijkosten?

Nee, binnen de regio's waar wij actief zijn betaalt u geen voorrijkosten. In Naarden dus ook niet.Hoe lang duurt de reiniging?

Dat hangt af van het gekozen pakket en de vervuiling en grootte van het voertuig. Doorgaans zal de reiniging gemiddeld 1 uur tot 3 uren (elitepakket) duren.


Hebben jullie nog water en elektra nodig?

Nee, onze werkbussen zijn van alles voorzien. Wij hebben dus alleen de autosleutel nodig om de reiniging te kunnen uitvoeren.


Is het milieuvriendelijk?

Onze wasmethoden zijn milieuvriendelijk en onze middelen zijn niet schadelijk voor het milieu, gezien deze biologisch afbreekbaar zijn.


Moet ik erbij blijven staan?

U hoeft er niet bij te blijven staan. De poetser belt u na de reiniging op, om te laten weten dat de reiniging is afgerond.

"Toppers in autoschoonmaak op locatie!"

Dat is althans zoals onze klanten ons omschrijven. Sinds 2010 zijn de poetsers van Car-Cleaners.nl actief binnen de autoschoonmaak op locatie. Wij zijn er voor bedrijven, overheid en voor particulieren. Met een pool van meer dan 10 poetsers zijn wij landelijk actief.

Onze autopoetsers hebben een opleiding gevolgd in de automotive en carosserie.
Dankzij onze ervaring, hebben wij veel kennis in huis.

Auto poetsen als passie

Het schoonmaken van een auto is voor de meeste mensen tijdrovend en intensief. Voor ons is het echt een passie! Wij helpen graag meer mensen op een duurzame manier aan een schone auto. Hiervoor hanteren wij de beste prijs/ kwaliteit verhouding in combinatie met hoogwaardige, milieuvriendelijke producten.


Onze werkwijze

Car-Cleaners.nl reinigt de voertuigen op de door u opgegeven locatie. In overeenstemming met u kunnen wij een vaste dag, tijd en aantal voertuigen inplannen. Tevens biedt Car-Cleaners.nl u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw schoonmaakopdrachten in te roosteren.


Onze medewerkers

Onze kracht ligt in het vakmanschap! Geen eendaagse cursus voor onze poetsers, maar een gedegen opleiding.

Al onze poetsers hebben minimaal LBO/VMBO niveau binnen de autovakbranche.

Naast poetsers met jarenlange ervaring werken wij ook met autospuiters en automonteurs. Samen hebben wij hierdoor veel kennis in huis.


Autopoetsbedrijf Amsterdam e.o.

Autopoetsbedrijf Utrecht e.o.

Autopoetsbedrijf Haarlem e.o.

Autopoetsbedrijf Den Haag e.o.

Autopoetsbedrijf Rotterdam e.o.

Autopoetsbedrijfs Eindhoven e.o.

Autopoetsbedrijf Breda e.o.

Autopoetsbedrijf Arnhem e.o.

Autopoetsbedrijf Nijmegen e.o.