Jouw eigen autopoetsbedrijf beginnen?

Start een Car-Cleaners.nl mobiele carwash in jouw regio

Een mobiele carwash starten

Je heb grote ambities om je eigen mobiele carwash te starten. Er zijn tal van mogelijkheden om in deze branche een begin te maken.Maar, waar begin je nu precies? En hoe maak je dit tot een succes?


Als je franchise ondernemer wordt bij Car-Cleaners.nl helpen wij jou op weg en verder. Car-Cleaners.nl is sinds 2010 toonaangevend in autoschoonmaak op locatie. Wij kennen deze markt als geen ander en zijn hier dan ook een onmisbare speler in.Wij bedienen op landelijk niveau particulieren, zakelijke klanten en overheid.


Om aan de toenemende vraag naar onze diensten in verschillende delen van het land te voldoen, hebben wij onze dienst omgetoverd tot een veelbelovende franchise formule.


Een autopoetsbedrijf beginnen is dus een klik van jou verwijderd.

Een autopoetsbedrijf beginnen: wat en hoe?

Een eigen autopoetsbedrijf beginnen vergt passie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Hiermee bezit je een deel van de competenties om een start te willen maken. Er is uiteraard meer nodig om je eigen mobiele carwash te starten. Je zult moeten denken aan zaken zoals: Kamer van Koophandel, ondernemingsplan, verzekeringen, boekhouden, contracten, websites, marketing, sales en leren van het vak.


Wij hebben van alle onderdelen experts in huis, die jou helpen bij de opstart en jou begeleiden tijdens jouw ondernemers avontuur.

En het mooiste van alles: Car-Cleaners.nl is een gevestigde naam in de autoschoonmaak op locatie. Je start dus niet als een volledig onbekende. 

Dit zijn slechts enkele voordelen die de start van jouw eigen autopoetsbedrijf vergemakkelijken en de kans op succes enorm vergroten. 


Ik wil graag info ontvangen

Franchise carwash: wat is franchise?

"Franchise is een systeem voor de afzet van goederen en/of diensten en/of toepassing van technologie, gebaseerd op een hechte en voortdurende samenwerking tussen juridisch en financieel zelfstandige en onafhankelijke ondernemingen, de franchisegever en zijn franchisenemers.

De franchisegever verleent daarbij aan zijn franchisenemers het recht en legt hen de verplichting op om een bedrijf te exploiteren volgens het concept van de franchisegever."

Bron: Nationale Franchise Vereniging

Voordelen franchise carwash

Als je start als franchise ondernemer onder deze formule geniet je van enkele voordelen die gepaard gaan met franchising.

De franchise specialisten van HalloFranchise, die tevens hebben ondersteund bij de formule ontwikkeling, hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.


Hier links zie je enkele voordelen van het franchisen van je eigen mobiele carwash.

Voor het volledige artikel en meer informatie over franchise of onze formule, kun je terecht bij HalloFranchise

Enkele voordelen franchise

gebruikmaken van een bekende en succesvolle formule, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden;

de franchisenemer verkrijgt het alleenrecht om de handelsnaam in een bepaald gebied te exploiteren

direct bij de start een beproefd product- of dienstenpakket aanbieden

kostenvoordeel doordat een aantal activiteiten, waaronder marketing, assortimentsbepaling en inkoop, centraal geregeld wordt

begeleiding en advies bij ondernemerschap

Meld je aan voor de introductie webinar

15

sep

19.30

Webinar donderdag 14 sep 2023

Online - avond

15

jun
19:30

Webinar din 28 juni 2022

Online - avond

27

jul
19.00

Webinar woe 27 juli 2022

Online - avond

Meld je aan voor de introductie webinar

14

sep
19.30

Webinar don 14 sep 2023

Webinar - avond

10

okt
19:30

Webinar din 10 okt 2023

Webinar - avond

15

nov
19.30

Webinar woe 15 nov 2023

Webinar - avond

Wil je een goede start maken met jouw autopoetsbedrijf en deel uitmaken van de succesvolle Car-Cleaners.nl familie?

Meld je dan aan voor meer informatie