Page content

article content

Auto interieur reinigen aan huis

Uw auto interieur reinigen kan op verschillende manieren. Er is namelijk niet één correcte methode voor. Zaken zoals: de autobekleding, de kleur van de bekleding, de mate van vervuiling en de tijd dat de vervuiling heeft kunnen hechten, spelen hierbij een rol.

Autobekleding reinigen

Gaat het om lederen bekleding of stoffen bekleding? Hier start een onze analyses mee, voordat wij aan de slag gaan met het interieur reinigen. Vervolgens zijn wij benieuwd naar wat voor vlekken het zijn en hoe lang de vlekken in de bekleding hebben gezeten. Het is heel goed mogelijk dat u dat niet weet, omdat u de auto bijvoorbeeld heeft overgekocht.

Methode kiezen 

Na een analyse over de bekleding en de vervuiling kan de poetser bijna van start gaan. Maar nog voordat hij begint met het auto interieur reinigen, zal er een reinigingsmethode moeten worden gekozen.

Welke reinigingsmethoden hebben wij?

De manier waarop wij uw auto interieur reinigen is volledig afhankelijk van zoals eerder vermeld: het soort vlekken, de duur dat de vlekken in de autobekleding zitten en de kleur en het materiaal van de bekleding. Wij voeren de onderstaande reinigingsmethoden afzonderlijk uit of in combinatie. Vaak blijkt een combinatie het meest efficiënt om tot wel 99% van de vlekken weg te krijgen.

Hoe gaan wij uw auto interieur reinigen?

Wij vertellen graag meer over de verschillende handelingen die wij kunnen uitvoeren om uw auto interieur te reinigen:

Auto interieur shamponeren of shamporellen

Dit is een reinigingsmethode, waarbij de bekleding licht vochtig wordt. Voor het verwijderen van vlekken is dit het meest effectief.

Autobekleding reinigen: Resultaten na het shamporellen van de vlekken.

 

Auto interieur stomen

Het stomen van het interieur van uw auto is een goeie manier om van bacteriën af te komen. Met name bij schimmelverwijdering zetten wij dit in.
Met enkel stomen krijg je niet alle vlekken weg. Hier is vaak nog een shamponeerbeurt voor nodig. Onze poetsers zijn van alle middelen voorzien om de diverse reinigingsmethoden ter plekke te kunnen uitvoeren

Auto interieur reinigen : basis

Een goede autopoetser neemt het interieur niet enkel af met een doekje. Het afnemen van het auto interieur gebeurt nauwkeurig. Onze poetsers doen dit in combinatie met stofzuigen en stomen. Uiteraard dient ook hier te worden gekeken naar de gleuven, dashboardmateriaal en hoeveelheid stof dat zich verzamelt in de auto.

Lederbehandeling

Een lederbehandeling is onmisbaar voor een lederen interieur. Onze poetsers reinigen eerst het leder uitvoerig. Vervolgens is een lederbehandeling nodig, waarbij wij het leder inmasseren en voeden. Dit is nodig om het leder langer mooi te houden én zodat het leder haar souplesse behoudt.

Bekijk hier onze aanbevolen pakketten voor een auto interieurreiniging.

 

“Wat heeft mijn auto nodig?”

Om daarachter te komen hebben wij deze unieke Keuzehulp-tool beschikbaar.
Klik aan welke werkzaamheden u wenst en wij mailen u een prijsopgaaf toe.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: