Page content

article content

Autopresentatie van de Opel Crossland X

Het was een eer voor de autopoetsers van Car-Cleaners.nl om de schoonmaak te mogen verzorgen voor de perspresentatie van de nieuwe Opel Crossland X. De perspresentatie vond plaats op een trendy locatie in Amsterdam.
De familiewagen stond er uiteraard blinkend en glimmend bij om de aandacht van de journalisten te mogen ontvangen.

Opel Crossland X

Bron foto: http://www.autozine.nl/text/1478.html

 

 

 

 

Interne gesprekken over het schoonmaakonderhoud
Volgens onze autopoetsers is dit een voertuig dat zeer makkelijk te onderhouden is. De auto heeft geen verborgen vakken en kleine ramen die de schoonmaak onnodig moeizamer maken. Verder zijn de matten niet erg vatbaar voor het innestelen van zand en vuil.

“Als er in de matten zand zou komen te zitten, is dit er gemakkelijk vanaf te halen. Alsof ze erover hebben nagedacht,” aldus autopoetser en onze lakkenman Rodney.

Over het onderhoud van de bekleding hadden wij vanuit het hoofdkantoor uiteraard ook vragen neergelegd bij het poetsteam. “De bekleding is luchtig en van net iets ander materiaal dan die standaard dikke stof, als er iets op valt zou de berijder dit dus makkelijk kunnen schoonvegen,” aldus, coördinator Fabian.

En de hond in de kofferbak? Is dat een go of een no?
Volgens de autopoetsers is ook dit geen probleem. Uiteraard moet je de auto regelmatig uitzuigen om innesteling van de hondenharen te voorkomen.

Aanrader als familiewagen?
Ja zeker! Met weinig moeite zou je de standaard schoonmaak in een handomdraai zelf kunnen doen.
Als het goed is hoeven we bij de toekomstige aanvragen voor de grote schoonmaak van deze familiewagen dus niet meteen het ergste te verwachten. Ondanks dat voor een autopoetser nou juist daarin de mooie uitdaging van ons vak zit.

(Dit bericht is niet gesponsord. Wij delen enkel onze bevindingen over verschillende automerken en het schoonmaakonderhoud daarvan.) 

 

Opel CrosslandX

 

Car-Cleaners.nl verzorgt autoschoonmaak op locatie. Onze autopoetsers zijn landelijk actief tijdens o.a. marketingactiviteiten, beurzen en autopresentaties.
Benieuwd naar meer? Bekijk ons portfolio.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: